Következő Lanarte/Vervaco idén már nem valószínű hogy lesz így csak jövő évi kiszállítással tudok rendelést felvenni!!

Kérdése van? Hívjon minket! Hétfő-péntek 10-17 óra között +36705392489

Rólunk

Bemutatkozás

Mai rohanó világunkban nagyon kevés dolog van, ami igazán kikapcsolja az embert.
Én a kézimunkázásban találtam meg a teljes kikapcsolódás sok évvel ezelőtt és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Ezért is szerettem volna megosztani hobbimat mindenkivel, aki szeret gobelinezni, keresztszemes kézimunkákat hímezni.
Azt se felejtsük el, hogy munkánk és elfoglaltságaink mellett nem mindig van időnk elmenni egy kézimunkaboltba, amikor kifogytunk éppen a megfelelő színű fonalból. Sokkal egyszerűbb otthonunk kényelmében a számítógép előtt válogatni, nézelődni, kiválasztani "szívünk vágyát" és csak várni néhány nap múlva, hogy becsöngessen a futár a csomaggal.

Ezért is igyekszem folyamatosan bővíteni a kínálatot és frissíteni webáruházam napi szinten.
A kínálatban szerepel több száz gobelin (Royal Paris, Collection D’art stb), keresztszemes készletek (Dimensions, Anchor, Royal Paris, MP Studia, Alisa, Riolis, Vervaco, Lanarte, Luca-S, Chudo Igla, Bothy Threads stb), kötő fonalak (akril, gyapjú, pamut stb.) horgoló fonalak (Anchor), hímző fonalak (Puppets, Rosace, Kreinik stb.), alapanyagok és még sok-sok más kellék, ami elengedhetetlen egy kézimunkabolt kínálatából.

Kellemes böngészést kívánok mindenkinek.

Nemes Andrea