Kezdőlap |  Belépés   Magyar  English  

Szállítás és garancia

FONTOS INFORMÁCIÓK

30.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Csomagjaink szállításáról a GLS gondoskodik! GLS Csomag Pontba is szállítunk!

GLS csomag pont kereső  

A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.


Fizetési lehetőségek

Utánvétel:

A megrendelt termékért csak a csomag kézhezvételekor utánvéttel a GLS futárnak fizet. A következő költségeket számítjuk fel minden  megrendelés esetén:

1 Ft-tól 29.999 Ft-ig 1.500 Ft
30.000 Ft-tól ingyenes a szállítás.

Banki átutalás és Paypal

Amennyiben a megrendelt árut előre kifizeti kevesebb a postaköltség.

A megrendelés 2. lépésnél jelölje be, hogy banki átutalással vagy Paypallal szeretne fizetni.
Ebben az esetben a postaköltség 990 Ft.


Szállítás: 2 nap - 8 héten belül; nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, ebben az esetben telefonon, e-mailen értesítjük Önt.


GLS CsomagPONT-ra szállítás

GLS CsomagPONT átvevőhelyre szállítás, több mint 500 GLS CsomagPONT országszerte!

A GLS ShopDeliveryService szolgáltatásával GLS CsomagPontba is kérhető a kiszállítás! Az interneten leadott megrendeléseket a vásárlók egyszerűen és kényelmesen átvehetik az ország bármely részén, több mint 500 átvevőhelyen.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba, majd E-mail és SMS-értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevőhelyek nyitva tartási idejét. A harmadik munkanaptól ismételt e-mail értesítőt küldünk, ha az áru még a CsomagPontban van. Így a vásárló kényelmesen, napi ritmusának megfelelően keresheti fel az átvevőhelyet.

A CsomagPONT-ra szállítás előnyei:

  • A feladást követően 24 órán belül kézbesítjük a csomagot a kiválasztott GLS CsomagPontba
  • Csomagfeladás 40 kg-ig
  • Utánvétfizetési lehetőség
  • Kétszer is értesítjük a vevőt
  • Dinamikusan bővülő hálózat
  • Országos lefedettség
  • Átvevőhelyek frekventált helyeken, pl. benzinkutak, bevásárlóközpontok, stb.


Amennyiben GLS CsomagPONT-on szeretné átvenni a rendelését, a 2. lépés "Fizetési információknál" a megjegyzés rovatba kérjük írja be a GLS CsomagPONT nevét és címét!

GLS csomag pont kereső


FIGYELMEZTETÉS!!!
A küldemény átvételekor a futár jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot.

Az esetleges reklamációk érvényesítése érdekében, kérjük őrizze meg a csomag kifizetését igazoló pénzbizonylatot.

Külföldi vásárlóink figyelmébe!

Külföldi csomagküldést is vállalunk. Megrendelése előtt kérjük írja meg nekünk, mely termékünket szeretné megrendelni majd postafordultával informáljuk a várható szállítási költség összegéről.
Fizetés: előre, Paypallal vagy banki átutalással történik, Magyar bankszámlaszámról amennyiben lehetséges.


Cserelehetőség, visszavásárlás 

Cserelehetőség, visszavásárlás 14 napon belül. Cégünk minden termékére teljes körű csere vagy visszavásárlási lehetőséget biztosít! Ha a kiszállított terméket bármilyen ok miatt nem találja megfelelőnek, a kiszállítást követő 14 napon belül küldje vissza címünkre sértetlen, eredeti állapotban. Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Így küldje vissza az árut: Kérjük, az árut egyszerű csomagként és ne utánvéttel adja fel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni. Amennyiben belefér egy borítékba akkor ajánlott küldeményként postázza! A számlát tegye a csomagba!

Az áru ellenértékét és az eredeti szállítási költséget postai úton vagy banki átutalással küldjük el az áru beérkezését követő maximum 14 napon belül. (kérjük adja meg bankszámla számát amennyiben így szeretné visszakapni az ellenértéket) A cserével, illetve visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vásárlót terhelik.

Ide küldje vissza a csomagot: e-kuckó Bt. 2330 Dunaharaszti, Uzsoki utca 17.

Az Ön megrendelésének, azaz velünk kötött szerződésének teljesítése során a 17/1999. Kormányrendeletnek megfelelően járunk el. Hibás teljesítés esetén a szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.


Megrendeléseket digitális módon tároljuk, ezek visszakereshetők.

A szerződéskötés (regisztáció) magyar és angol nyelven történik.

Vissza